Sträckmetall

Dina experter på sträckmetall

På Byggplåt i Väst AB har specialistkompetens inom sträckmetall, ett material som erbjuder både styrka och flexibilitet. Sträckmetall är en mångsidig produkt som används i en rad olika bygg- och industriella applikationer, från fasadbeklädnader och gångbroar till ventilationsskydd och dekorativa inslag.

Funktionella lösningar som håller i längden

Vårt team har lång erfarenhet av att hantera sträckmetall och använder den senaste tekniken för att skapa lösningar som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Oavsett om du behöver en robust lösning för industriellt bruk eller ett skräddarsytt designprojekt, kan vi anpassa sträckmetall för att uppfylla dina specifika behov.

Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från design och projektering till installation och slutbesiktning. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi säkerställa att varje projekt levereras med högsta möjliga kvalitet och uppfyller alla gällande säkerhets- och byggnormer. När du väljer Byggplåt i Väst AB kan du vara säker på att du får en lösning som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och estetik på bästa sätt.

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss på Byggplåt i Väst AB. ROT-avdraget ger dig möjlighet att få upp till 50 000 kronor i avdrag per år för arbetskostnaden. Det enda du behöver göra är att lämna korrekta uppgifter till oss, så hjälper vi dig med resten. Kom ihåg att din inkomst och andra avdrag kan påverka hur mycket du kan få i avdrag. Vi ser till att allt hanteras korrekt så att du kan njuta av ditt nya plåtarbete till ett förmånligare pris.

Vävlagargatan 15,
507 30 Brämhult
info@bpiv.se

Mikael Fransson
0761-17 47 03
mikael.f@bpiv.se

Byggplåt i Väst AB

Byggplåt i Väst AB är ditt pålitliga plåtslageriföretag i Borås med över 60 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, däribland tak- och fasadarbeten, arbete med fönsterbleck och sträckmetall samt hallbyggnationer och industrihallar. Våra skickliga hantverkare levererar alltid högkvalitativa och hållbara lösningar för både små och stora projekt.

Önskar du en offert på ditt projekt?

Trygga & hållbara plåtarbeten Byggplåt i Väst AB