Hallbyggnationer

Hållbara och funktionella hallar

På Byggplåt i Väst AB är vi experter på hallbyggnationer och erbjuder skräddarsydda lösningar för både industri- och lagerhallar. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa byggnader som är både hållbara och funktionella.

Vi hjälper dig genom hela processen

Våra certifierade hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera hela hallbyggnationen. Oavsett om det handlar om att skapa en ny industrihall från grunden eller renovera en befintlig struktur, är vi engagerade i att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Vi använder de bästa materialen och de senaste byggteknikerna för att säkerställa att våra byggnader är robusta och uppfyller alla gällande standarder och regler.

På Byggplåt i Väst AB är vi stolta över att kunna erbjuda en komplett tjänst, från initial planering och projektering till byggnation och färdigställande. När du väljer oss som din partner för hallbyggnationer kan du vara säker på att du får en byggnad som är utformad för att möta dina behov både idag och i framtiden.

VI HJÄLPER DIG Kontakta oss redan idag

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss på Byggplåt i Väst AB. ROT-avdraget ger dig möjlighet att få upp till 50 000 kronor i avdrag per år för arbetskostnaden. Det enda du behöver göra är att lämna korrekta uppgifter till oss, så hjälper vi dig med resten. Kom ihåg att din inkomst och andra avdrag kan påverka hur mycket du kan få i avdrag. Vi ser till att allt hanteras korrekt så att du kan njuta av ditt nya plåtarbete till ett förmånligare pris.

Vävlagargatan 15,
507 30 Brämhult
info@bpiv.se

Mikael Fransson
0761-17 47 03
mikael.f@bpiv.se

Byggplåt i Väst AB

Byggplåt i Väst AB är ditt pålitliga plåtslageriföretag i Borås med över 60 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, däribland tak- och fasadarbeten, arbete med fönsterbleck och sträckmetall samt hallbyggnationer och industrihallar. Våra skickliga hantverkare levererar alltid högkvalitativa och hållbara lösningar för både små och stora projekt.

Önskar du en offert på ditt projekt?

Trygga & hållbara plåtarbeten Byggplåt i Väst AB