Byggnadsplåtslageri

En konstform med obegränsade möjligheter

Byggnadsplåtslageri är en konst som kräver både precision och omsorg för att skapa resultat som är både estetiskt tilltalande och långvarigt hållbara. Hos Byggplåt i Väst är vi stolta över vårt skickliga team av plåtslagare som har en omfattande erfarenhet inom branschen.

En kombination av funktion och estetiskt uttryck

Vi strävar efter att varje projekt, oavsett storlek, ska resultera i det allra bästa utförandet. Byggnadsplåtslageri är en hantverkskonst då vi arbetar med ett mångsidigt material där både funktion och estetiskt uttryck sammanflätas. Dessa möjligheter gör vårt arbete stimulerande och möjliggör lösningar för en mängd olika typer av projekt.

Ett vackert utformat plåttak är pricken över i och kan vara av stor estetisk betydelse, särskilt vid betraktandet av gamla och historiska byggnader runt om i världen. Idag är det avgörande att både funktionalitet och hållbarhet beaktas för att uppfylla kraven och förväntningarna. Dessutom är design och finish lika viktiga för att skapa det önskade estetiska intrycket. Kvaliteten på detaljarbetet, såsom lister, fönsterinfattningar och avslutningar, är avgörande för att kunna skilja mellan arbeten utförda av skickliga plåtslagare och andra.

VI HJÄLPER DIG Kontakta oss redan idag

Optimal hållbarhet med rätt underhåll

Plåtmaterial för yttertak och beklädnader har gynnsamma förutsättningar för långvarighet, särskilt vid väl genomfört arbete från början och korrekt underhåll över tiden. Inget byggmaterial eller färgskikt är oföränderligt, utan alla kräver en viss grad av underhåll. Frekvensen och omfånget av detta beror på materialtypen och den omgivande miljön, men plåt är relativt enkelt att vårda.

För att maximera dess livslängd och bevara dess färg finns det några grundläggande åtgärder man kan vidta. Regelbunden rengöring och avlägsnaQnde av löv och annat skräp som samlas på ytan är en viktig åtgärd för att minimera risken för korrosion och andra skador. Färgbehandlade ytor kräver också periodisk målning, där frekvensen beror på faktorer som väderförhållanden och geografisk plats.

Vid val av material och utformning är det fördelaktigt att från början ta hänsyn till den specifika geografiska platsen och de förväntade yttre påverkningarna. Hos oss på Byggplåt i Väst har vi djup kunskap om alla dessa faktorer och ser fram emot att ta oss an ditt nästa plåtslageriprojekt!

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss på Byggplåt i Väst AB. ROT-avdraget ger dig möjlighet att få upp till 50 000 kronor i avdrag per år för arbetskostnaden. Det enda du behöver göra är att lämna korrekta uppgifter till oss, så hjälper vi dig med resten. Kom ihåg att din inkomst och andra avdrag kan påverka hur mycket du kan få i avdrag. Vi ser till att allt hanteras korrekt så att du kan njuta av ditt nya plåtarbete till ett förmånligare pris.

Vävlagargatan 15,
507 30 Brämhult
info@bpiv.se

Mikael Fransson
0761-17 47 03
mikael.f@bpiv.se

Byggplåt i Väst AB

Byggplåt i Väst AB är ditt pålitliga plåtslageriföretag i Borås med över 60 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, däribland tak- och fasadarbeten, arbete med fönsterbleck och sträckmetall samt hallbyggnationer och industrihallar. Våra skickliga hantverkare levererar alltid högkvalitativa och hållbara lösningar för både små och stora projekt.

Önskar du en offert på ditt projekt?

Trygga & hållbara plåtarbeten Byggplåt i Väst AB